- 20 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 5 tojás
- 30 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 csomag vaniliás cukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csomag tejszínes pudingpor
- 4 dl tej
- ízlés szerint cukor (kb. 3-4 kanál)
- 20 dkg margarin
- 50 dkg meggy
A margarint a cukorral habosra keverem, majd a kakaó kivételével a többi alapanyagot is hozzáadom. A massza felét sütőpapíros tepsibe öntöm. A másik felébe belekeverem a kakaót, és a sárga masszára simítom. A lecsepegtetett meggyet rászóróm, és az egészet előmelegített sütőben 180 Celsius fokon kb. 30 perc alatt megsütöm.
A krémet a kihűlt tésztára simítom, dermedés után keményre felvert tejszínhabbal díszítem. Felkockázva, meghűtve tálalom.
Megjegyzés: Nagyon gyorsan, könnyen elkészíthető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése